"Életre kell keltenetek Központokat, amelyek csatlakoznak az Egy-ség hálórendszerére. Fényközpontokat, AranyKor, AranyAlma vagy Atlantisz központokat kell felépítenetek saját energiáitokból, amely csatlakozik, és csatornázza az Isteni Egy-ség energiát. A központok együttes munkája létrehozza azt az energiahálót, egy gömböt, AranyAlmát, a Kárpát-medencében, amelynek a közepén egy kiáradás fog megtörténni, mely az egész Földet behálózza."
(Aranykor, Aranyalma, AZ ÜZENET)

2012. február 26., vasárnap

Hatodik Találkozó

Hatodik találkozó a Csillagkuckóban 2012 február 25.


11-15 óra között találkoztunk Budapesten, a XI. kerületben, a Csillagkuckóban.
Gartai Kinga  részletesen, személyes élményein keresztül, és átfogóan mutatta be a Shiatsut, olyan pontokat is megmutatott a testünkön, amelyeket otthon mi is használhatunk feszültségoldásra..
Varga Katka a Csillagkuckó létrehozásáról mesélt nekünk, az eddigi munkáról., és a terveiről. Beszéltünk a lehetséges együttműködésről, és megállapodtunk egy további találkozásban, ahol ennek részleteivel foglalkozunk.

Judit levele a találkozó előtt:
2012. 02. 06.

Kedves Barátaim!

A febr 25-ei találkozó témája kapcsán szeretnék írni pár sort.
Mint már Zsuzsi említette, szeretnénk sort keríteni Kinga Shiatsu bemutatójára. Továbbá egy másik nagyon fontos témát is szeretnénk érinteni.

Terveink között szerepel az összefogást és egymás segítését egy további gyakorlati lépésben is megvalósítani, amely egy Gyógy- és segítségnyújtó Központ formájában ölt alakot.

Az elképzelés szerint ez egy olyan létesítmény lesz, ahol a különböző technikák, gyógymódok és más közösségi események egy helyen lesznek megtalálhatóak.
Helyet kaphatna itt többek között jóga, shiatsu, meditáció, az energetikai gyógyászat különféle formái, kártyavetés, jóslás, különféle témában szervezett előadások, hogy csak kiemeljek párat azok közül, akiket volt szerencsém megismerni tevékenységeitek közül.
Konkrétabban szólva szeretnék felkérni mindenkit, aki kedvet érez az ebben való részvételhez, hogy jelezze felénk!
Azokat is szeretném megkérni, akik konkrét kezelésben, előadásokban nem szeretnének részt venni, de tudnának segíteni ötleteikkel, tapasztalataikkal, vagy bármi másban, vegyék fel velünk a kapcsolatot.
Lehetőség van továbbá arra is, hogy aki még nem találta meg konkrétan az útját, de úgy érzi, szeretne valamit tanulni, hogy aztán másokat segíthessen, tanfolyamok kereteiben "kiképezzük" őket.
A részleteket most dolgozzuk ki, és bízom benne, hogy a találkozón már konkrétumokat tudunk megbeszélni veletek!

Szeretettel várunk minden kedves vállalkozó szellemű társunkat :)

Lukács Judit

2012. február 20., hétfő

Ötödik Találkozó

Ötödik találkozó Ipolyszalkán 2012 február 19.
Tizenhatan találkoztunk 10 órától Ipolyszalkán, a Tájházban.
Hanákné Geng Viola elmesélte a sorozatos "véletleneket", melyek nyomán az ötlet megszületett, hogy a Tündérekről beszélgessünk.
Huszár Andrea betekintést engedett a tündérmesék világába, a világ különböző tájairól ismert  tündérmesék egyetemes tudást rejtő bölcsességébe, a mindenség összefüggő rendszerét varázslatos módon feltáró rejtelmeibe. Rácsodálkozhattunk mesekincsünk semmihez sem fogható gazdagságára, a tündérmesék tanító, az időnk haladtával sziromként kibomló, személyesen megélhető és felfogható jelentésrétegeire, a Tündér-lét aranyos lényegére, a Jóságra. Emma néni csodálatos lénye és meséi bensőséges, mélyen megrendítő tüneményként váltak jelenvalóvá.
Köszönjük a fínomságokat és a gondoskodást, amellyel Dikácz Zsuzsikáék körbevettek minket.
A sietősre sikerült búcsúzkodás előtt Mogyorósi Mónika megmutatta nekünk saját készítésű kézműves táskáit.